Wednesday, December 29, 2010

Assalamualaikum..

firstly aku nak ups kat cni yang aku masih lagi baru. so kalau ape yang aku show up lepas ni agak pelik bagi korang, jangan terasa dan ambik ati.. hihi.. so aku tgk cik azalea punye blogg n aku pun rasa nak create jugak lah.. dulu masa aku sailing.. pe aku rasa aku luah dalam diari kesayangan aku je.. sampai diari aku yang 365 m/s tu da jadi kat 5rat lebih m/s. ntah ape tulis aku sendiri pn xpenah nak try baca balik. sebab aku solo,so xder r awek2 nak luah perasan. tambah2 kat tengah laut dulu.. feeling share ngan my luvly diary lah.. ni nak try cara baru lakk. bagi aku la. korang sume da advanced. aku jer stil aply diary cabukk tuh.. haha

2 comments:

  1. aha!masa sailing xde awek kan.nice gile!:)

    ReplyDelete
  2. uish.. nape plak awek ni tetibe je terasa..

    ReplyDelete